Nyheter

Kanelbullens dag

Eftersom kanelbullens dag infaller samtidigt som ljusmanifestationen “Brinn för Esmeralda” så skänker vi alla intäkter av kanelbullar direkt till “Lilla Hjärtat Vänförening”. Kom in och köp en påse för en god sak.

KungensGlass presenterar höstmenyn

Nytt för i år är att KungensGlass har öppet även under vintern! Vi utökar vår meny med både varma våfflor, mackor, bullar, kakor kaffe och annat gott. KungensGlass har öppet alla dagar utom måndag.

Höstsäsong för Kungståget

Under senare delen av augusti och hela september kör Kungståget lördagar och söndagar kl 11, 13 och 14. Självklart kan tåget bokas för privata fester eller evenemang.

Musikquiz vid Boden

Äntligen tillåter vädret ett musikquiz vid Boden! Välbesökt quiz enligt gällande restriktioner. Mycket trevlig kväll med glada gäster och fina priser.

Fler Corona-åtgärder på KungensGlass

Ibland är det inte så lätt att se när ett sällskap går ut och nästa kan komma in. Vi har installerat en dörrklocka på utsidan och när den säger ”plingplong” är det fritt fram att stiga på. Välkomna!

Kungståget corona-säkrat

För att säkerställa allas säkerhet så har vi monterat plexiglass mellan sätena på Kungståget. Det gör att man kan åka Kungståget med eget sällskap och åtskilt från andra gäster under turen.

Corona-info KungensGlass

Nu är det många besökare i stan och stundtals väldigt många som vill köpa glass. Därför serveras ett sällskap i taget för att kunna hålla avstånd inne i butiken. Menyer finns på utsidan för alla som köar och ett sällskap i taget släpps in genom ingången och sen går man ut genom den andra dörren för att undvika trängsel. Jag är ödmjukt tacksam för allt samarbete och att det fungerar så smidigt! Jag blir också varm ända in i hjärterötterna för den respons vi får och att ni känner er trygga när ni besöker oss. Tillsammans fixar vi det här!

Kalas på Hedenskog Nöjen!

Idag är tåget bokat för barnkalas med tågtur, körv mä brö och glass! Tåget går att boka för era privata fester och kalas, bara att höra av sig till oss.

KungsTåget tar sin premiärtur!

Idag är det dags att köra ut tåget och bjuda in er på en tur! Vi delar ut gratis biljetter till de som kommer och köper glass hos KungensGlass. Vi har 40 biljetter att dela ut på lördag och lika många på söndag!

Premiär KungensGlass

Idag den 4 april slår vi upp dörrarna till KungensGlass! Här hittar ni 45 olika smakers glass, kaffe, bullar och en och annan körv me brö! Välkomna från klockan 11 fram tills att vi stänger när folk har gått hem.

Boden renoveras

Den populära sommarkiosken Boden i Vadstena renoveras och får ny interiör och en total upprustning invändigt. En nödvändig åtgärd för att underlätta arbetet och kunna servera sommarens gäster på bästa sätt.

Arkiv